»De ce?

06.10.2011 13:36:44

De ce s-au scumpit componentele ?

 

Cei care urmăresc domeniul IT&C se întreabă în ultimele zile de ce se scumpesc, încet dar sigur, componentele. Explicaţia este simplă: din cauza devalorizării accentuate a leului în faţa dolarului american. Este cunoscut că, în cvasitotalitatea lor, componentele IT sînt importate din Asia iar acolo moneda de schimb este dolarul american.


La data când lansam noua versiune a site-ului (08.06.2011) 1 USD = 2,8319 RON iar astăzi (05.10.2011) 1 USD este 3,2674 RON adică o creştere spectaculoasă de peste 15 %. QED.


Cu stimă,
Laurenţiu MILEA
Director general

0 Comentarii | Postat in Ştiri de catre administrator site

»Cuvinte de bun venit

08.06.2011 16:10:48

Vă salut cu respect şi mă bucur că citiţi aceste rânduri.

 

După o experienţă regională (judeţele din estul României) de peste 19 ani în domeniul IT&C, societatea noastră, CalcNet Galaţi, s-a decis să facă pasul spre o distribuţie naţională şi a ales pentru aceasta implementarea unei noi versiuni a magazinului nostru online www.calcnet.ro.

 

Sperăm că veţi găsi aici tot ce vă interesează din gama IT iar noi vă asigurăm că preţurile pe care le vedeţi afişate pe site sînt dintre cele mai competitive din România. De asemenea, vă asiguram şi de tot profesionalismul echipei noastre probat zi de zi în toţi aceşti ani de capitalism …

 

Având în vedere noutatea versiunii care rulează în acest moment, orice sugestie din partea Dvs. este bine venită. Vă aşteptăm !

 

Cu stimă,

Laurenţiu MILEA

Director general

 

0 Comentarii | Postat in Ştiri de catre CalcNet Galați