» Informaţii despre CalcNet Galaţi

Magazinul online IT&C www.calcnet.ro este administrat de societatea comercială cu răspundere limitată CalcNet cu sediul social în Galaţi. 

Magazinul oferă peste 10.000 de produse hardware şi software, electronice şi de comunicaţii la preţuri competitive, produse livrabile, în cel mai scurt timp, oriunde în România.

Oferim, de asemenea, case de marcat fiscale omologate de Ministerul de Finanţe şi pentru care asigurăm atât operaţiile legate de fiscalizarea acestora cât şi instruirea personalului care le va utiliza. 

Sub numele actual, societatea şi-a început activitatea în ianuarie 2002 preluând, în totalitate, patrimoniul, echipa tehnică şi managerială precum şi portofoliul de clienţi de la o societate cu capital majoritar francez înfiinţată în anul 1992 şi care şi-a încetat, la sfârşitul lui 2001, activitatea în România. 

Ȋn anul 2008 cifra de afaceri a societăţii a depăşit 1 milion USD. 

În prezent, societatea CalcNet deţine două magazine clasice de IT&C:

-        magazinul TRAIAN situat în Galaţi, str. Traian, nr. 136, bloc A3, parter (la câteva sute de metri de Piaţa centrală, colţ cu strada Serei)

-        magazinul DUNĂREA situat în Galaţi, str. Stadionului, nr. 4A, bloc D19, parter (în Micro 19, la intersecţia cu B-dul Oţelarilor, intrarea prin b-dul Oţelarilor)

Utilizând mouse-ul, puteţi avea o privire panoramică a zonei unde se află sediile de mai sus şi puteţi mări sau micşora imaginile respective.

Pe lângă activitatea de comercializare echipamente de tehnica de calcul şi birotica, societatea noastră mai asigură:

  • distribuţia de consumabile pentru tehnica de calcul şi birotică (cartuşe, tonere, benzi tuşate, hârtie, etc.),

  • distribuţia, fiscalizarea şi service-ul pentru case de marcat fiscale,

  • service pentru echipamente IT şi birotică,

  • proiectarea şi realizarea de reţele de calculatoare,

  • servicii de telecomunicaţie,

  • distribuţia şi asistenţa tehnică pentru pachetul de programe WinMentor.

Pentru satisfacţia deplina a clienţilor noştri, CalcNet a implementat şi menţine un sistem integrat de management al calităţii certificat pentru conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008.

Certificare ISO 9001 Calcnet Galaţi