» Termeni si condiţii de utilizare a site-ului

   Utilizarea prezentului site, proprietatea societăţii comerciale CalcNet SRL, societate care-l întreţine şi administrează, implica acceptarea termenilor şi condiţiilor aşa cum sunt ele formulate mai jos.

    Conţinutul site-ului (fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informaţii) este aparat de legea pentru protecţia dreptului de autor (Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe). Ȋn consecinţă, folosirea fără acordul CalcNet SRL a oricăror elemente cuprinse in conţinutul site-ului se pedepseşte, administrativ, civil sau penal, în conformitate cu legile în vigoare.

    Fotografiile şi datele utilizate de către site sunt folosite cu acordul furnizorilor fie direct, fie prin reprezentanţii acestora din România.

    Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către CalcNet SRL numai în scopul pentru care au fost introduse (lansarea comenzilor) si în conformitate cu legislaţia în vigoare. Informaţiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunţa promoţiile în curs sau apariţia unor noi produse, etc. si în nici o situaţie nu vor fi furnizate unei terţe parţi.

    Societatea noastră nu face si nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii site-ului fără acordul explicit al acestora. Din acest motiv, sunteţi în totalitate răspunzători de păstrarea confidenţialităţii parolei Dvs. şi, în consecinţă, vă recomandăm in mod expres să nu divulgaţi nimănui parola Dvs. De asemenea, este recomandabil să închideţi întotdeauna sesiunea de lucru in browserul internet utilizat. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parola Dvs. printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de Dvs.

    Orice utilizator are posibilitatea, în orice moment, să şteargă din baza noastră de date adresa de e-mail furnizată.

    Societatea noastră garantează confidenţialitatea informaţiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul nostru, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat CalcNet SRL prin reţeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

   www.calcnet.ro foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află sub controlul CalcNet SRL.

    Conţinutul site-ului nostru a fost alcătuit în colaborare cu reprezentanţii tuturor mărcilor care se găsesc pe site. Din acest motiv, CalcNet SRL nu îşi asuma nici o responsabilitate pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci. Societatea noastră întreprinde toate diligenţele pentru a minimaliza eventualele erori care ar putea apărea la editarea electronică sau manuală a informaţiilor prezentate. Imaginile cuprinse în interiorul site-ului sunt prezentate cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de aceste imagini în orice mod, în special din cauza modificărilor ulterioare făcute de către producători.

    CalcNet SRL nu este responsabilă pentru conţinutul si utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul www.calcnet.ro.

    Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.calcnet.ro beneficiază de garanţia obişnuita a fiecărui produs în parte, garanţie indicată în mod explicit în interiorul site-ului iar fiecare produs livrat va fi însoţit de un certificat de garanţie.

    Orice încercare de a accesa datele personale ale utilizatorilor site-ului, de modificare a conţinutului site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează www.calcnet.ro va fi considerată o tentativă de fraudare si va declanşa imediat cercetarea penală împotriva celor care încearcă acest lucru sau care exploatează posibile erori ale aplicaţiei.

    Orice litigiu apărut între CalcNet SRL si utilizatorii site-ului va fi rezolvat pe cale amiabilă. Ȋn cazul în care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instanţele judecătoreşti de la sediul CalcNet SRL.

    Fiind de acord cu aceste Termene si Condiţii, clientul ȋşi asumă în totalitate riscurile utilizării site-ului, fie ca este „Vizitator” (a intrat pe site fără a se autentifica) fie că este „Utilizator” (s-a înregistrat în sistem şi are un cont personal).